Vakuumpumper

Vakuumpumpene står oftest i fabrikkenes kjeller bl.a. på grunn av høye lydnivå.  Men plasseringen fører også til at de blir litt bortglemt.   Men å ha orden på vakuumsystemet (inkl.pumpene) er lønnsømt for våre kunder.   En utslitt vakuumpumpe bruker både mer effekt og gir dårligere kapasitet som man foreks må kompensere på papirmaskinen med høyere dampforbruk.

Folla Tech har holdt på med vakuumpumper og vakuumsystem i nesten 30 år og vi har overhalt mer enn 1100 pumper.  Vi jobber innom flertallet av scandinaviske fabrikker med veskerings vakuumpumper og kompressorer.

Vi tilbyr mange service tjenester for veskerings vakuumpumper og system.  Vi kan bl.a. gjøre mekanisk og hydraulisk status på vakuumpumper og kompressorer på plass med videoskop (Kontroll under drift).  Ved hjelp av detaljerte rapporter som vi leverer etter inspeksjoner kan fremtidig vedlikehold og reperasjoner planlegges, tilpasset planlagte fabrikk stopper.

Etter lengre fabrikkstopp hvor anbefalte utbedringer er gjort, kan det være riktig å gjøre etterkontroll av alle injusteringer av vann og fløder osv.  Vi kan kontrollere påvirkining av tetningsvanns forburk, funksjonen til spraydyser i pumpene, måling av temperaturer.  Folla Tech tilbyr assistanse ved slike etterkontroller også og utføre optimaliserings tiltak. Vi har mulighet til å utføre alle tiltak som kreves for å optimalisere et vakuumsystem, inklusivt bytte av vakuumpumper. Läs mer… 

NORGE

Folla Tech A/S
Industrivegen 1, 7796 Follafoss
Tlf: +47 74 12 30 20
E-post: post@follatech.no

SVERIGE

Folla Tech Sverige AB 
Smedsvy 11, 591 96 Motala 
Tel: +46 (0) 141 57 127 
E-post: info@follatech.se

© Folla Tech A/S    |   Org.nr: 846273972 MVA   |
© 
Folla Tech Sverige AB    |   Org.nr: 556680 9447   |
 
 » Om cookies  |  » Sitemap